AKOESTISCHE PANELEN

Betere akoestiek en minder geluidsoverlast dankzij de akoestische wandpanelen van ACOPA!

Stijlvolle akoestische oplossing voor uw kantoorruimte, horecazaak, feestzaal, evenementenhal, concertzaal, indoor speelruimte of elke andere ruimte waar u een aangename(re) geluidsomgeving wenst te creëren.

GETEST EN GOEDGEKEURD!

Geluidabsorptie wordt aangeduid met de gewogen geluidabsorptiecoëfficiënt ‘alfa-w’ (αw), op een schaal tussen 0 en 1.00. Daarbij staat 0 voor helemaal geen absorptie (al het geluid wordt weerkaatst) en 1.00 voor de totale absorptie van het invallende geluid. De akoestische panelen van ACOPA behoren tot geluidabsorptieklasse A en dat is bewezen!

αw Geluidabsorptieklasse
0.90 - 1.00 → A(copa) ←
0.80 - 0.85 B
0.60 - 0.75 C
0.30 - 0.55 D
0.15 - 0.25 E
0.00 - 0.10 Not classified

VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

125 cm x 65 cm x 4 cm (standaard) OF 125 cm x 35 cm x 4 cm OF 65 cm x 65 cm x 4 cm.

Zowel verticaal als horizontaal te monteren!

KWALITATIEVE MATERIALEN

De panelen bestaan uit een inox bodemplaat gevuld met maar liefst 4 cm rotswol. Rotswol biedt de beste absorptie van geluid, is duurzaam, irritatievrij én bovendien brandveilig (M1 certificaat). De panelen worden bekleed met hoogwaardige stoffen van Italiaanse makelij (Dinozoli Textiles). De gekozen stoffen hebben een modern design zijn onderhoudsvriendelijk en dankzij een brede waaier aan kleuren geschikt voor elk type interieur.

PLAATSING MOGELIJK

De panelen kunnen op een eenvoudige manier aan de wand bevestigd worden. Kies u ervoor om de panelen te laatsen plaatsen? Ook dat kan! ACOPA voorziet graag in een volledige service, van productie tot plaatsing!