Over

Trots familiebedrijf van de 3de generatie

Ons DOEL is het creeëren van een innovatieve HUB. Alles aan boord hebben om producten een volledig leven te geven.
Dit in combinatie met het werkwoord ‘amuseren’ doorheen de variatie aan producten. We willen producten in de markt zetten en deze markt domineren door constante vernieuwing.

Ons bedrijf runnen waarbij vernieuwing in het DNA zit met een vlotte ontwikkeling en een eenvoudige opstart van het nieuw product.
Investeringskapitaal wordt vlot gevonden en de opvolging administratief & financieel wordt heel kort opgevolgd en kan hierdoor worden bijgestuurd.
Uiteindelijk moeten producten een eigen leven krijgen en zelf verder gaan op alle vlakken.

Onze MISSIE is een hecht team creeëren en samen werken aan 1 doel. Ons kunnen amuseren terwijl we producten afleveren aan tevreden klanten.
Een productieomgeving waar mensen vanuit hun passie samenwerken en een product vormgeven. Deze zijn heel divers, niet afgebakend.

Klanten weten dat ze te maken hebben met een familiaal bedrijf die heel toegankelijk is met directe communicatie lijnen.
We streven naar een omgeving waar iedereen zicht goed voelt in zijn vel. Samen aan hetzelfde zeil trekken met dezelfde overtuiging.

VDS Concepts moet de referentie zijn en blijven voor mensen met een idee of product in ontwikkeling ongeacht de achtergrond van de persoon dat is onze VISIE.
Blijven innoveren en groeien, VDS Concepts heeft nog tal aan concepten om verder uit te bouwen en zo ons klantenbestand uit te breiden.

Bestaande producten worden verder ontwikkeld en worden nieuwe markten gezocht waarbij export in belang stijgt. Per product zal er er ook een sales, boekhouding en ingeneering team uitgebouwd worden.
Elke afdeling hierin heeft ook zijn eigen doel, missie en visie.

2021 is het jaar dat de nieuwbouw in volle opbouw zal zitten, hiermee zal de capaciteit opgetrokken worden wat de mogelijkheid geeft om verder producten te kunnen ontwikkelen en de werkgelegenheid te verhogen. Zo kan er ook een kortere leveringstermijn garandeerd worden aan de klant.

VDS Concepts door de jaren heen